TURISTIČNO DRUŠVO NOVAKI

Pestrost sveta...

Sloven��ina English

Turistična kmetija "ZA ROBOM"

Oddajama dva apartmaja v hiši. Poleg teh smo, v ločenem objektu, uredili dva nova apartmaja. Kapaciteta posameznega apartmaja : 4+2 osebe Apartma ima kuhinjo s bivalnim prostorom (raztegljiv kavč, TV ), kopalnico s TWC, po stopničkah pa se povzpnete v spalnico, kjer je zakonska postelja in dve posamezni ležišči. K apartmaju spada tudi ločeno stopnišče in predprostor. V pritličju pa je ogrevan prostor za shranjevanje smučarske opreme in sušenje smučarskih oblačil. V tem prostoru je tudi dodatna zmrzovalna omara za tiste, ki prinesete s seboj večjo količino zmrznjene hrane.

S kmetije so odlična izhodišča za planinske izlete na Porezen, Blegoš, Črni vrh…. Za družine z majhnimi otroki so na sami kmetiji primerni tereni za sprehode po gozdu, nabiranje gob, malin, borovnic. Otrokom dela družbo poni kobilica Ditka, ki jih rada tudi nese na svojem hrbtu. Lahko si ogledate tudi druge živali na kmetiji: koze z majhnimi kozlički, kozla, mucke, psa Rexa in psičko Cupi. Gostje se lahko pridružijo domačim tudi pri kmečkih opravilih npr.: pri grabljenju in spravilu sena. V Cerknem je na voljo bazen s termalno vodo, tenis igrišča, nogometno igrišče in balinišče. Lahko se odpeljete tudi do Idrije (30 km), kjer si lahko ogledate Rudnik živega srebra, muzej v mestnem gradu Gewerkeneg, trgovinice z idrijsko čipko in druge znamenitosti.

Kmetija leži tik ob smučarskem centru Cerkno. Do štirisedežnice Brdo je 800 m, do šestsedežnice Počivalo pa 1500 m. Smučarski center obsega 15 km urejenih smučarskih prog na 60 ha smučarskih površin. Smučarski tereni so primerni za smučarje vseh kategorij - od začetnikov do najzahtevnejših smučarjev.

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
web: www.spik-ms.si
tel: +386 4 519 9020
gsm: +386 41 722 924
JW_SIG_NAVTIP <b>Turistična kmetija "ZA ROBOM"</b><br /><br />
JW_SIG_NAVTIP <b>Turistična kmetija "ZA ROBOM"</b><br /><br />