TURISTIČNO DRUŠVO NOVAKI

Pestrost sveta...

Sloven��ina English

14. Srečanje pod Črnim vrhom spravljeno pod streho

Turistično društvo Novaki je včeraj dobesedno spravilo pod streho že 14. prireditev Srečanje pod Črnim vrhom, prav tako pa je bil izredno obiskan tudi sobotni 8. pohod na Kopo.

 

V obe prireditvi je bilo vloženo veliko dela in entuziazma, kar so očitno začutili tudi obiskovalci, saj je bila udeležba tudi letos množična. Obiskovalci so prihajali predvsem iz sosednjih vasi, pa tudi od drugod. Veseli nas, da se na teh prireditvah društva vsako leto srečujemo in se tudi na ta način podpiramo med seboj.

 

Turistično društvo se ob tej priliki zahvaljuje vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k temu, da sta prireditvi zares uspeli – tako članom TD Novaki, gasilcem PGD Novaki, domačinom, sponzorjem in posameznikom, ki vsak po svojih močeh doprinesete k temu, da se obiskovalci vsako leto vračajo v Novake.

 

Hvala tudi vsem, ki ste prišli in uživali v prelepih razgledih s Kope, prisluhnili kulturnemu programu in poplačali velik trud, ki je vložen v etnološki del programa ter se še v dežju vrteli z nami na plesišču.

 

Naslednje leto bo naša prireditev praznovala že majhen jubilej – srečanje bo namreč že 15. zapored, zato na snidenje v Novakih prihodnje leto.