TURISTIČNO DRUŠVO NOVAKI

Pestrost sveta...

Sloven��ina English

Izlet in predstavitev v Vuzenici

V petek 15. avgusta, gremo člani TD Novaki v goste k TD Vuzenica na Koroškem, kjer se bomo predstavili na njihovi prireditvi. Da bomo izpolnili prijetno s koristnim, bomo porabili ta dan za celodnevni izlet. Vabljeni vsi člani TD Novaki in drugi krajani Novakov.

 

Odhod s Tuškovega griča ob 6 uri, preko Železnikov, Kamnika, Tuhinjske doline, Slovenj Gradca, Dravograda v Vuzenico. Z enim vmesnim postankom, prispemo v Vuzenico ob 9 uri. Po kratkem pozdravu z gostitelji sledi maša v bližnji romarski Marijini cerkvici, nato ogled starega župnišča in Slomškove sobe, nakar je predviden še ogled gasilskega doma.

 

Nato smo do prireditve, ki se začne ob 5 uri, prosti. Sprehajali se bomo po kramarskem sejmu, kjer bo poskrbljeno za jedačo in pijačo. Od 5 ure pa do 7h, sledi predstavitev TD Novaki, nato pa se začne koncert pihalne godbe Vuzenica, na karerega smo povabljeni. Glede odhoda domov je stvar dogovora udeležencev izleta.

 

Izkoristimo priložnost za  druženje, da skupaj preživimo lep in poučen dan. Domača prireditev je letos pod streho, poglejmo še malo drugam, kako potekajo podobne prireditve.

 

Prijave do zasedenosti avtobusa sprejemata: Silvo 031 420 286 in Mira 051 807 310.

 

Lep pozdrav!

 

TD Novaki