TURISTIČNO DRUŠVO NOVAKI

Pestrost sveta...

Sloven��ina English

Izlet v Rogatec

rogatecTuristično društvo Novaki vabi vse svoje člane in sodelujoče na naši junijski prireditvi, ter ostale vaščane na izlet v Rogatec, ki bo v soboto, 19. 09. 2015.

 

Odhod bo ob 6:00 zjutraj iz parkirišča na Tuškovem griču. V rogatec bomo prispeli ob 9:00, kjer si bomo najprej ogledali staro mestno jedro, nato se bomo odpravili do dvorca Strmol, kjer si bomo privoščili toplo malico. Po malici si bomo ogledali muzej na prostem, konjeniški center in čebelarstvo Pavlovič, kjer bomo lahko tudi poizkusili njihove dobrote. Odpeljali se bomo tudi do planinskega doma na Donački gori in se povzpeli tudi na vrh »Štajerskega Triglava«. Zaključili bomo z večerjo gostišču Jutriša. Domov se bomo vrnili okrog 21. ure.

 

Prijave za izlet sprejemamo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonskih številkah 041 583 895 (Simon) ali 051 689 206 (Jure). Udeležba je brezplačna. Prijave sprejemamo do zasedenosti avtobusa.

 

Več o Rogatcu si lahko ogledate na spletni strani: www.rogatec.si.


Vljudno vabljeni!

 

TD Novaki